Mauroux, een vakantiehuis
in het zonnige zuiden.

Ons huis ligt in het plaatsje Mauroux, vandaar de naam. Het dorpje heeft maar liefst 500 inwoners (ook het gebied Mauroux erbij gerekend), maar als u daar loopt merkt u er niks van. Zo ligt het plaatsje Mauroux ook op een plateau, dat houdt in dat het in Mauroux altijd prachtig weer is waardoor uw vakantie goud waard is.

ONTDEK MAUROUX EN GENIET

UITSTRALING.

Het huis straalt een oude look uit, toen wij het huis voor het eerst zagen dachten we, wow net de Efteling. Zo hebben wij een idee gehad om het een sprookjeshuis te noemen,, vele volgden met de uitspraak. De muren zijn één meter dik zo houdt het de warmte buiten en blijft het heerlijk koel in huis.

Het huis biedt ook een enorm groot terras aan met een relax lounge, twee grote eettafels en een buitenkeuken met een barbecue. Zo kunt u als u te veel zon hebt gezien hier heerlijk afkoelen in de schaduw, tegelijkertijd kunt u genieten van de omgeving en het zwembad in de gaten houden.

BINNEN.

Het huis biedt plek aan voor maximaal 10 personen. Het bevat maar liefst zes slaapkamers (drie éénpersoonsbedden, vijf tweepersoonsbedden en een kinderbed), twee badkamers, een privé zwembad met verwarming (geheel automatisch, u hoeft niks te doen aan het zwembad), een grote openkeuken, Wifi (enorm bereik, tot aan de weg), twee TV’s, airconditioning in alle slaapkamers, wasdroger, vaatwasser, strijkijzer, kinderstoel en ga zo maar door. Wij zorgen dat we zoveel mogelijk hebben voor onze gasten. Ook hebben we lokaal contact.

Een kleine kijk op ons huis in Mauroux

grade
Menu